PRAKTISCH

Praktische info.
Koppel het nuttige aan het aangename.

Schranshoeve Eppegem
Stijn Streuvelslaan 92
1980 Eppegem

Met de fiets

Aan het festivalterrein wordt een fietsenstalling voorzien, dus met de fiets kan je tot vlak bij de ingang reizen.

Met de bus

Vanuit Mechelen/Boortmeerbeek: Lijn 282/510/683 – Halte Eppegem Dorp
Vanuit Vilvoorde/Zaventem: Lijn 282/510/683 - Halte Eppegem Dorp
Voorzie je eigen route via de site van de lijn.

Met de trein

Ga je met de trein naar Soiree Tropicale? Geen probleem!
Je stapt dan af in Station Eppegem en dan kan je te voet (ongeveer 10 min) verder doorreizen.
Plan je route via de site van de NMBS.

 • Indien je een (e-)ticket hebt gekocht in voorverkoop, mag je je hiermee gewoon aanmelden aan de inkom waar alles duidelijk omhoog zal hangen. De afgifte van dit ticket verschaft je toegang tot het festivalterrein.

 • Indien je geen (e-)ticket hebt gekocht in voorverkoop (en er nog tickets beschikbaar zijn), kan je een ticket kopen aan de kassa-containers die naast de inkom staan. De afgifte van dit ticket aan de inkom verschaft je toegang tot het festivalterrein.

 • Genodigden & winnaars van ticketwedstrijden krijgen een link toegestuurd waarmee zij hun e-ticket(s) kunnen bestellen. De afgifte van dit ticket aan de inkom verschaft je toegang tot het festivalterrein.


Indien u toch geen link kreeg toegestuurd dan staat u op onze guestlist en mag je je aanmelden aan de kassa-container.

 • Bancontact:
  Aan de kassa en bonnenstand is bancontact voorzien. Je kan je drankbonnetjes en toegangskaarten bijgevolg ook met je bankkaart betalen.

 • WC's:
  Voor slechts 1,5 euro krijg je op zaterdag een plasbandje dat je toegang geeft tot onze 2! WC-dorpen. Op donderdag en vrijdag is er 1 WC-dorp GRATIS beschikbaar.

 • Rode kruis:
  Bij ongevallen kan je je steeds wenden tot de vriendelijke mensen van het Rode Kruis. Zij zijn heel de avond aanwezig. Je vindt hen op het binnenplein, links naast de WC's.

 • Binnen = binnen:
  Binnen het kader van alcoholpreventie, de veiligheid en de beperking van de overlast voor de buurtbewoners, behouden wij, in samenspraak met de politie en het gemeentebestuur, het inkomsysteem 'binnen = binnen' op zaterdag. Wie die dag het festivalterrein betreedt, en terug naar buiten gaat, moet opnieuw de inkomprijs betalen aan de kassa. Wees dus voorbereid!

 • Vestiaire:
  Er is GEEN vestiaire en er zijn GEEN lockers aanwezig op zaterdag.

 • Er is vanaf nu een algehele drankperimeter in Zemst van toepassing tijdens het evenement. Tot 00u mag er wel geconsumeerd worden op de openbare weg maar wordt order verstoring onmiddellijk aangepakt. Vanaf 00u mag er niet meer geconsumeerd worden op de openbare weg (een open blikje of flesje vast hebben wordt aanzien als consumeren)

 • Leeftijdsverificatie is steeds van toepassing bij het betreden van het terrein, zorg er dus voor dat u een identificatiebewijs bij hebt en dit klaar houd aan de kassa. Zo kan iedereen het terrein vlot en snel betreden.

 • Bezoekers kunnen aan de ingang gefouilleerd worden. Wie zich hier niet aan onderwerpt, zal de toegang geweigerd worden.

 • Indien onze professionele security-mensen en/of aanwezige politieagenten onrechtmatigheden vaststellen, zal u de verder toegang tot het terrein ontzegd worden.

 • Niet toegelaten: Glas, blik, plastic flessen of kartonnen drankflacons, eigen drank en eten, wapens, gevaarlijk materiaal, scherpe voorwerpen, drugs

 • huisdieren zoals honden zijn niet toegelaten (hulp- en geleide honden wel)

 • Rugzakken kunnen aan de inkom gecontroleerd worden. Om de doorstroom vlotter te laten verlopen, vragen wij aan onze bezoekers om zonder rugzakken naar Soiree Tropicale te komen.

 • De organisatie kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtelijke ongevallen, diefstal of vandalisme.

TRAVELING KITCHEN

Iedereen zal zich afvragen: Wat zal Traveling kitchen foodtruck serveren ?

Traveling kitchen foodtruck zal sappige en heerlijke burgers serveren op Soiree Tropicale.

Met onze uitgebreide menu hebben wij voor iedereen wat wils: Pulled Pork home made, Black Angus burger, Chicken wrap, Veggie wrap, Chicken burger, Scampi wrap of kies je liever voor een sappige cheese burger? Wij kunnen iedereen verwennen en kijken uit om jullie te verwelkomen aan onze foodtruck. Boek ons voor uw volgende (privé)feestje !

YALLA YALLA BEIRUT

Yalla Yalla staat voor zelfgemaakte, authentieke Libanese keuken.

Van festivals, huwelijksfeesten tot bedrijfsfeesten, het is altijd feest en we bieden een cateringservice op maat.

Homemade, vers & zero waste zijn onze kernwoorden!

STREET EATS BBQ

Wie houdt er niet van BBQ?  Kom bij ons genieten van Street Food met een authentieke smaak. Ontdek onze BBQ-specialiteiten: Low & Slow gegaard vlees, pulled pork, pulled chicken en heerlijke burgers!

D'ANVERS EVENTS

Wij zijn Mike & Wendy en samen baten wij D'Anvers Events uit in Merksem. Op het festival komen wij met heerlijke pasta's die volledig naar wens worden afgewerkt, alsook met heerlijke pizza's heel of halve of slices.

THE BURGER QUEEN

The burgerqueen, geboren en getogen in Zemst, biedt met veel plezier heerlijke hamburgers (queen burger, Royal fish burger, veggie burger, chicken burger) en diverse snacks (calamares, kippenboutjes,..) aan. De burgers zijn steeds afgewerkt met diverse groenten en specerijen.

Wij hebben reeds ervaring opgedaan op verschillende grote evenementen waaronder Moosebar Antwerpen, Mechelen en Herentals (al enkele jaren het volledige winterseizoen), Cafeïna (waaronder Legendary beachparty), evenementen onder de Rawberry-groep (Fanpark Mechelen, A'pereau), MNM stressed-out, Dijlefeesten, Zomerbar Bocadero, soiree tropicale, After-summer party Kampenhout, Kom-op-tegen-kanker Mechelen,… 

The burgerqueen staat garant voor een enthousiast team die u steeds bedienen met de glimlach.

WAFELICOUS

Wafelicious zorgt op elk evenement, feest of festival voor de lekkerste desserts.

Wafelicious werkt steeds met verse producten en al onze wafels en pannenkoeken worden terplaatse gebakken.

Op soiree Tropical kan u bij ons terecht voor trendy Bubble wafels en american pancakes, te combineren met ijs en toppings.

Mister&Misses

Bij onze foodtruck waan je je in het zonnige Mexico! Met onze Mexicaanse streetfood geniet je van de exotische smaken die de Mexicaanse keuken te bieden heeft. Tamales, taco’s, nacho’s,… zoals ze in Mexico City gemaakt worden! Verwen je smaakpapillen en ontdek de zomerse sferen van dit prachtige land en haar overheerlijke keuken!

Bent u ook geïnteresseerd in een sponsorovereenkomst op maat van uw bedrijf, contacteer ons dan via info@soireetropicale.com.