SOIREE CAFE

Het concept

Op vrijdag 6 juli 2018 bent u voor het 8e jaar op rij welkom bij Soiree Cafe.

We verwelkomen jullie omstreeks 18u met een heerlijke welkomstcocktail om al in de juiste sfeer te komen. Dan gaat ook onze gezellig BBQ van start, met de hele avond door muzikale ondersteuning vanop de Beach Stage. Discobaard bijt de spits af en ondertussen kan je ook genieten van de magic tricks van Lucky Ring en kunnen de kids zich volledig uitleven op het springkasteel. Na enkele lekkere stukjes vlees of vis volgt er nog een verrukkelijk dessertenbuffet voor al onze BBQ-gangers. Omstreeks 20u neemt Louis de Beach Stage over en trekt het feestje verder op gang, waarna vervolgens Nino tot 24u het beste van zichzelf laat horen.

Ook nu vragen wij aan iedereen om zich op voorhand in te schrijven zodat wij voor iedereen een goede zitplaats kunnen voorzien! Omdat het Belgische weer nogal wisselvallig is, openen wij bij slecht weer de schuur zodat iedereen droog kan eten.

Wil je graag komen, maar heb je meer zin in een drankje dan een hapje? Geen probleem! De inkom is volledig gratis voor iedereen!
INFO & PRIJZEN

Op de BBQ

  • Welkomstdrankje
  • Stukken vlees/vegi
  • Onbeperkt groentenbuffet
  • Dessertenbuffet