SOIREE TROPICALE

Het concept

Op zaterdag 13 juli 2019 hopen wij u allen te mogen verwelkomen op onze gratis kindernamiddag, gevolgd door dé feestavond van het jaar.

Wij gaan om 15u van start gaan met een brede waaier van speelse activiteiten onder begeleiding van de plaatselijke chiro. Er is voor ieder wat wils – van een kleuterhoekje voor de allerkleinsten, naar zotte springkastelen voor de schoolkinderen, tot torenhoge bierbakkenstapels voor de pubers.

Ondertussen kunt u heel de dag door genieten van frisse cocktails en onze uitgebreide randanimatie aanschouwen.

Vanaf 19uur laten wij de beste tropische feestbands en DJ’s op onze Main Stage op u los. Om 22 uur opent ook de Beach stage, waar u kan shaken op de muziek of relaxen in de lounge.

Als u graag een lekker hapje wil eten, kan u heel de dag en nacht een bezoekje brengen aan onze Food Court, met een gevarieerd aanbod aan exotische gerechten en smaakvolle specialiteiten. 

Al 33 jaar doen wij ons uiterste best om u de perfecte mix van tropische cocktails en feestmuziek aan te bieden en ook dit jaar gaan we er voluit voor. Wordt daarom één van de vijfduizend jaarlijkse feestvierders die de dag én nacht van hun leven zullen beleven!

BEKIJK DE LINE-UP

Line-up

Tickets

  • 1 ticket
  • 4 tickets
  • 10 tickets
  • Combo(don + vrij + zat)
  • Prijs

  • € 9
  • € 34
  • € 85
  • € 29

Randanimatie

Circus Paljasso

Niet enkel het vuurwerk om middernacht zal de hemel van Soiree Tropicale doen opflikkeren, Circus Paljasso zal je de hele avond verassen met de zotste vuuracts! Laat je mond openvallen door de meest gevarieerde vuurkunsten die ze zullen tonen! Dit vuurspektakel is een vloeiend geheel met vuurjongleren, vuurspuwen, vuureffecten en zo veel meer.

Orkest Bazaar

Een circusact met drie muzikanten of zijn het drie circusartiesten die musiceren?? Live-muziek bestaande uit contrabas, piano, trompet, sax, klarinet, fluit, ukelele en percussie, verweven met circusacts zoals jongleren, acro, magie en nog veel meer. Een mobiel circus waar de interactie met het publiek centraal staat.

Begint het al te kriebelen? KOOP HIER JE TICKETS

Kindernamiddag & Workshops

Dit jaar gooien we de animatie opnieuw eens flink door elkaar! We hebben een aantal vaste waarden die we nooit veranderen, zoals de samenwerking met Chiro Eppegem. Zij zorgen voor een geweldige begeleiding bij verschillende activiteiten.
Vanaf 18u begint er een serieuze kinderfuif op de beach stage! U hoort het al, een nieuwe reeks avonturen staan klaar voor de jongsten onder ons.

Ook zijn er dit jaar weer superleuke workshops voor jong en oud!

Food trucks

Samen met de kindernamiddag start ook ons tropisch foodtruckfestival. Als u graag een hapje wilt eten uit de verschillende windrichtingen, kan u hier terecht! Van een saté als voorgerecht tot churros als dessert. Zowel traditionele als iets gewaagdere gerechten komen aan bod! Laat je onderdompelen in de verschillende culturen en geniet van 15u tot in de vroege uurtjes van de beste smaken die er te vinden zijn.

Bent u ook geïnteresseerd in een sponsorovereenkomst op maat van uw bedrijf, contacteer ons dan via info@soireetropicale.com.