SOIREE TROPICALE

Het concept

Op zaterdag hopen wij u allen te mogen verwelkomen op onze gratis kindernamiddag, gevolgd door dé feestavond van het jaar. Wij gaan om 15u van start met tal van speelse activiteiten onder begeleiding van de plaatselijke chiro. Er is voor iedereen wat wils: van kleuterhoekje voor de allerkleinsten, naar zotte springkastelen voor de kinderen, tot cocktails maken en een nieuwe activiteit dit jaar: workshop ropeskipping. Om 18u sluiten we de kindernamiddag af met een heuse kinderfuif!

Ondertussen kunt u heel de dag door genieten van frisse cocktails.

Vanaf 18u laten wij de beste tropische feestbands en DJ's op onze Main Stage los. Om 19u30 opent ook de Beach Stage, waar u kan springen en dansen op de

muziek of relaxen in de lounge. Als u graag een lekker hapje wilt eten, kan u heel de dag en nacht een bezoekje brengen aan ons Foodtruckfestival, met een gevarieerd aanbod aan exotische gerechten en smaakvolle specialiteiten.

BEKIJK DE LINE-UP

Line-up

Tickets

 • 1 ticket
 • 4 tickets
 • 10 tickets
 • Combo(don + vrij + zat)
 • VVK

 • € 12
 • € 44
  (€4 korting)
 • € 100
  (€20 korting)
 • € 30
  (€8 korting)

Drankpakketten

Donderdag: €48 voor 22 bonnen (= 2 gratis)
Vrijdag: €48 voor 22 bonnen (= 2 gratis)
Zaterdag: €30 voor 23 bonnen (= 3 gratis)

Randanimatie

Circus Paljasso

Niet enkel het vuurwerk om middernacht zal de hemel van Soiree Tropicale doen opflikkeren, Circus Paljasso zal je de hele avond verassen met de zotste vuuracts! Laat je mond openvallen door de meest gevarieerde vuurkunsten die ze zullen tonen! Dit vuurspektakel is een vloeiend geheel met vuurjongleren, vuurspuwen, vuureffecten en zo veel meer.

Orkest Bazaar

Een circusact met drie muzikanten of zijn het drie circusartiesten die musiceren?? Live-muziek bestaande uit contrabas, piano, trompet, sax, klarinet, fluit, ukelele en percussie, verweven met circusacts zoals jongleren, acro, magie en nog veel meer. Een mobiel circus waar de interactie met het publiek centraal staat.

Begint het al te kriebelen? KOOP HIER JE TICKETS

Kindernamiddag & Workshops

Dit jaar gooien we de animatie opnieuw eens flink door elkaar! We hebben een aantal vaste waarden die we nooit veranderen, zoals de samenwerking met Chiro Eppegem. Zij zorgen voor een geweldige begeleiding bij verschillende activiteiten.
Vanaf 18u begint er een serieuze kinderfuif op de beach stage! U hoort het al, een nieuwe reeks avonturen staan klaar voor de jongsten onder ons.

Ook zijn er dit jaar weer superleuke workshops voor jong en oud!

Schmink

Volksspelen

Springkastelen

Macramé

Knutselen

Maskers maken

Food trucks

Samen met de kindernamiddag start ook ons tropisch foodtruckfestival. Als u graag een hapje wilt eten uit de verschillende windrichtingen, kan u hier terecht! Van een saté als voorgerecht tot churros als dessert. Zowel traditionele als iets gewaagdere gerechten komen aan bod! Laat je onderdompelen in de verschillende culturen en geniet van 15u tot in de vroege uurtjes van de beste smaken die er te vinden zijn.

Bent u ook geïnteresseerd in een sponsorovereenkomst op maat van uw bedrijf, contacteer ons dan via info@soireetropicale.com.