SOIREE TROPICALE

Het concept

Op zaterdag 7 juli 2018 hopen wij u allen vanaf 15 uur te mogen ontvangen wanneer wij van start gaan met onze gratis kindernamiddag waar een brede waaier van speelse activiteiten wordt voorzien onder begeleiding van de plaatselijke chiro. U kan dan niet alleen genieten van frisse en smaakvolle cocktails, maar ook onder professionele begeleiding deelnemen aan één van onze talloze gratis workshops!

Vanaf 15.30 uur laten wij de beste tropische feestbands op ons buitenpodium op u los, ondersteund door een prachtige lichtshow & uitgebreide randanimatie verzorgd door Circus Paljasso en Orkest Bazar. Vanaf 22 uur kan u terecht op onze Beachstage, waar u kan shaken op de muziek of relaxen in de lounge. Als kers op de taart, bieden wij u stipt om middernacht een spetterend vuurwerk aan! Meteen daarna gaan verschillende DJ’s aan de slag op onze podia.

Als u graag een lekker hapje wil eten, kan u heel de dag en nacht een bezoek brengen aan ons foodtruckfestival, met een gevarieerd aanbod aan exotische gerechten en smaakvolle specialiteiten.

Al 32 jaar doen wij ons uiterste best om u de perfecte mix van cocktails, salsa en feestmuziek, overgoten met een tropisch sausje, aan te bieden en ook dit jaar gaan we er voluit voor. Wordt daarom één van de vijfduizend jaarlijkse feestvierders die de dag én nacht van hun leven zullen beleven!
BEKIJK DE LINE-UP

Line-up

Randanimatie

Circus Paljasso

Niet enkel het vuurwerk om middernacht zal de hemel van Soiree Tropicale doen opflikkeren, Circus Paljasso zal je de hele avond verassen met de zotste vuuracts! Laat je mond openvallen door de meest gevarieerde vuurkunsten die ze zullen tonen! Dit vuurspektakel is een vloeiend geheel met vuurjongleren, vuurspuwen, vuureffecten en zo veel meer.

Orkest Bazaar

Een circusact met drie muzikanten of zijn het drie circusartiesten die musiceren?? Live-muziek bestaande uit contrabas, piano, trompet, sax, klarinet, fluit, ukelele en percussie, verweven met circusacts zoals jongleren, acro, magie en nog veel meer. Een mobiel circus waar de interactie met het publiek centraal staat.

Begint het al te kriebelen? KOOP HIER JE TICKETS

Kindernamiddag & Workshops

Dit jaar gooien we de animatie opnieuw eens flink door elkaar! We hebben een aantal vaste waarden die we nooit veranderen, zoals de samenwerking met Chiro Eppegem. Zij zorgen voor een geweldige begeleiding bij verschillende activiteiten.
Vanaf 18u begint er een serieuze kinderfuif op de beach stage! U hoort het al, een nieuwe reeks avonturen staan klaar voor de jongsten onder ons.

Ook zijn er dit jaar weer superleuke workshops voor jong en oud!
NIEUW!

Food Truck Festival

Samen met de kindernamiddag start ook ons tropisch foodtruckfestival. Als u graag een hapje wilt eten uit de verschillende windrichtingen, kan u hier terecht! Van een saté als voorgerecht tot churros als dessert. Zowel traditionele als iets gewaagdere gerechten komen aan bod! Laat je onderdompelen in de verschillende culturen en geniet van 15u tot in de vroege uurtjes van de beste smaken die er te vinden zijn.

Taco Mobiel Taco’s gemaakt met verse mais, tortillas gevuld met overheerlijke pulled porc of kip... Deze taco mobiel geeft een assortiment van Mexicaanse streetfood voor jong en oud. Zo zijn alle salsa’s vers en home made. Het echte Mexicaanse leven vertaald in diverse taco’s.
Cono Pizza Bros Bestel hier een heerlijk hoorntje “cono”: vers pizzadeeg, gevuld met verschillende huisbereide smaken. Cono Pizza BROS bakt ter plaatse de smakelijke pizza-hoorntjes af in hun unieke ronddraaiende oven. Een nieuwe en originele manier om een pizza te verorberen.
Alain Coenen Wereldse gerechten zijn leuk en kunnen verassend zijn. Soms snak je echter naar de Belgische keuken. Daar zal onze lokale foodtrucker Alain voor zorgen. Voor de mensen met heimwee in eigen land voorzien we escargots, pensen en reuzenworst. Wie zich toch bedenkt en liever een meer zomers georiënteerd gerecht eet zullen er ook exotische wraps aangeboden worden.
Nani Pepi Deze foodtruck bestaat uit een Vespa Piaggio die omgebouwd is tot een mobiele pastabar. Er zal een uitgebreid assortiment aan pasta en sauzen naar keuze geleverd worden. Als extraatje zullen er ook wokgerechtjes zijn.
Kokovino Kokovino, het concept van Bjorn Van den Wijngaert en An De Haen. Dankzij jaren ervaring in de horeca is hun honger gekomen om Kokovino op te richten. Als echte professionals zorgen ze ervoor dat al hun creaties tot in de puntjes worden afgewerkt. Op Soiree Tropicale zullen zij voor jullie heerlijke chili en nog tal van andere lekkernijen bereiden.
The Burgerqueen Fan van hamburgers? Check dan The Burgerqueen, zij bieden heerlijke hamburgers aan die van A tot Z in de smaak vallen, met kwaliteitsvlees afgewerkt in een krokant broodje.
Nou Mil Nou Mil biedt artisanale kroketjes aan, afgewerkt met heerlijke patatas bravas op een zelfgemaakt tapasbordje. Er zal keuze zijn uit drie unieke tapasbordjes met elk hun bijhorende kroketjes.
24 ICE Wie dacht dat ijsjes alleen voor kinderen waren heeft het helemaal mis! Vanuit een kleurrijke bakfiets zal 24ICE jullie vijf verschillende frozen cocktails aanbieden. Onder de smaken zijn onder andere Mojito en Strawberry Daiquiri.